Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas nogalē Rīgā risinājās Baltijā vērienīgākais erotikas festivāls Erots, bet tie, kuriem ar Ķīpsalas hallē piedāvātajām izklaidēm nebija gana, varēja doties uz klubu La Rocca.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka Erota ieskandināšanas pasākums norisinājās klubā Coyote Fly, bet par erotiskā festivāla oficiālo klubu šogad bija kļuvusi La Rocca, kur piektdienas naktī notika Erota afterpārtijs.

Iesildīties ballītei bija iespējams jau Ķīpsalas hallē, kur darbojās La Rocca skatuve un bija baudāmi gan dīdžeju priekšnesumi, gan atraktīvi deju numuri. Tāpat uz La Rocca skatuves Ķīpsalā notika arī Club Dance King un Club Dance Queen fināls.

Pēc veiksmīgi aizvadītā festivāla burziņš turpinājās jau La Rocca telpās, kur ieradās arī trīs no Erota zvaigznēm - Larisa Dī, Viktorija Daimonda un Sandra, kuras uz lielās kluba skatuves sarīkoja superpikantu šovu.

Sestdienas vakarā Erots Weekend turpinājās jau citās noskaņās - klubā viesojās deju grupa Flawless no Anglijas, kuri lielāko daļu laika pavadīja La Rocca r`n`b zālē Black Daddy Club.

Ieskicējot tuvākos plānus, La Rocca pārstāvji vēsta, ka martā klubā norisināsies dažādi pavasara atnākšanai veltīti pasākumi - 8. martā ar īpašu programmu tiks godinātas visas meitenes, bet vēlāk notiks Vesna Weekend un Kiss Weekend pasākumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!