Foto: RIA Novosti/Scanpix

Konkursa Jaunais vilnis 2012 atklāšana Jūrmalā tika atzīmēta ar vismaz divām ballītēm – kamēr daļa krievu popmūzikas cienītāju viesnīcā Jūrmala Spa līksmoja kopā ar Dimu Bilanu, restorānā Lielupes krastā pulcējās īpaši aicinātie viesi.

Slēgtā ballīte, kurā iekļūt varēja vien "ļoti svarīgas personas", norisinājās restorānā Pinot Marina, kas vēl nesen bija pazīstams ar nosaukumu La Riva - šajā vietā ik gadus notiek smalkākie Jaunā viļņa burziņi un vienkopus pulcējas gan šovbiznesa zvaigznes, gan lielie biznesa dūži.

Arī šogad atklāšanas ballītē bija manāmi daudzi Krievijas uzņēmēji, no kuriem daži atzīti par miljardieriem - Jūrmalā ieradies Alfa Group līdzīpašnieks Mihails Fridmans, kura īpašums novērtēts uz 13,4 miljardiem dolāru, ogļu ieguves uzņēmuma Sibuglemet līdzīpašnieks Valentīns Buhtorajovs, investīciju holdinga Finstar prezidents Oļegs Boiko, kurš pērn bija iekļuvis Forbes bagātāko Krievijas uzņēmēju saraksta 94. vietā, un citi.

Tāpat starp burziņa viesiem grozījās Rīgas mērs Nils Ušakovs, kurš bija apmeklējis arī atklāšanas koncertu, reperis Timati, neredzīgā dziedātāja Diāna Gurcka, Krievijas estrādes māksliniece Kristīna Orbakaite ar vīru, Jaunā viļņa uzticīgais fans Aleksandrs Lavents un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!