Foto: Reuters/Scanpix

Kamēr daļa pasaules aizvadītajā nedēļā gaidīja tuvojamies kārtējo pasaules galu, krietns pulks cilvēku Kalifornijā vairākas dienas gluži reālā vidē izmēģināja, kāda tad būtu dzīve pēc apokalipses.

Aizvadītās nedēļas izskaņā Mohaves tuksnesī Kalifornijā norisinājās Wasteland Weekend, kas, kā vēsta ārvalstu prese, vienkopus pulcēja aptuveni divarpus tūkstošus cilvēku.

Četras dienas ilgajā pasākumā bija iespēja iejusties postapokaliptiskās noskaņās, un ērmotās ballītes viesi bija godam izpildījuši savu mājasdarbu - pēc pasaules gala ballītē spilgtu kadru netrūka.

Kā jau redzams fotoattēlos, Wasteland Weekend festivālā valdīja filmu sērijas Mad Max noskaņas, kuras tēlos un uzlabotajos transportlīdzekļos lielākā daļa viesu arī bija atraduši iedvesmu savu tēlo veidošanā.

Pirmo reizi šis festivāls norisinājās 2010. gadā, ar katru gadu tas piesaista arvien lielāku interesi, un tiek lēsts, ka Wasteland Weekend ir lielākais apokalipses tēmai veltītais festivāls pasaulē.

Starp citu, tā apmeklētājiem ir jāpārcieš visnotaļ lielas neērtības, jo, kā jau pienākas pēc pasaules gala, festivāla teritorijā nav elektrības un tekoša ūdens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!