Foto: Publicitātes foto

Jau Vecgada vakarā durvis vērs klubs Lounge33, kura saimnieks ir leģendārā Ed Hardy īpašnieks Artūrs Čikuls un Landijs Liepiņš. Lai novērtētu, vai jaunā izklaides vieta iztur patiešām trakulīgas ballītes, jaunajās telpās nupat noticis īpaši slepens burziņs izmeklētai sabiedrībai.

Jaunais izklaides un atpūtas komplekss atrodas zīmīgā vietā - Vecrīgā, 13.janvāra ielā 33, kur savulaik atradušies vairāki leģendāri bāri. Pēc Ed Hardy slēgšanas Čikuls vairākus mēnešus pavadīja labāko telpu meklējumos, līdz izšķīrās par labu šim variantam, lai Rīgas nakts dzīvē beidzot radītu ko lielu un patiesi varenu.

"Klubā notiks preparty, party un jau ierastie afterparty pasākumi. Pirmajā stāvā būs bārs un klubs, kur varēs arī paēst. Otrajā stāvā darbosies neliels skaistumkopšanas salons un būs atpūtas zona, kas piedāvās kokteiļus un ūdenspīpes," par iecerēto vērienu stāsta kluba saimnieks.

Viņš sola lutināt ballīšu draugus ar dažādu zvaigžņu šoviem, tostarp ārzemju grandu koncertiem. Kurš katrs gan Lounge 33 ielaists netiks. Darbosies face-control sistēma, ielaisti tiks tikai gaumīgāk sapucētie, tā ka ir vērts pacensties.

Jaunās telpas nupat iesvētītas slepenā ballītē, uz kuru īpaši aicināti bija tikai izredzētie. Neoficiālajā telpu atklāšanas ballītē tika svinēta arī kluba saimnieka Čikula 33. dzimšanas diena.

Vienkāršajiem ļaudīm jauno klubu novērtēt iespēja būs Vecgada vakarā, kad klubs vērs durvis, lai svinētu reizē savu atklāšanu un Jaungadu. Kā sola Čikuls, pirmā oficiālā ballīte klubā norisināsies līdz pat nākamās dienas pusdienas laikam. Pasākuma programma jau pavisam drīz tiks izziņota Lounge33 Facebook lapā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!