Foto: Publicitātes foto
Atsevišķai sabiedrības daļai viena no iecienītākajām izklaidēm nedēļas nogalēs ir naktsklubu apmeklēšana, un katra sevi cienoša burziņu iestāde var lepoties arī ar skaistām un kārdinošām go-go meitenēm, kuru galvenais uzdevums ir uzkurināt publiku un pievilināt cilvēkus.

Izskatīgas dejotājas uz bāra letes gozējas ne tikai galvaspilsētas klubiņos. Arī Jelgavā, Liepājā un citās pilsētās go-go meitenes katru piektdienas un sestdienas nakti ietērpjas dažādos pikantos kostīmiņos, lai piesaistītu ļaudis.

Lai gan varētu šķist, ka dejotāju darbs ir tīrā medus maize, patiesībā tas ir ļoti nogurdinošs un spēkus atņemošs process. Turklāt, ne kura katra meitene var kļūt par go-go meiteni, jo vispirms ir jāiztur atlase.

Jauno dejotāju atlasē tiek vērtēta ne tikai meitenes dejotprasme, bet arī izskats, fiziskā sagatavotība un ķermenis. Uz bāra letes vai skatuves naktsklubā kāpj tikai pašas skaistākās un izturīgākās sievietes - nodejot vairākas stundas uz pamatīgiem papēžiem nav joka lieta.

Viena no populārākajām pašmāju go-go meteņu apvienībām noteikti ir Boomdolls. Deju grupa dibināta 2008. gadā, un tieši šīs meitenes uzstājas Rīgas naktsklubā Coyote Fly.

Pēdējos gados Boomdolls daiļavas kļuvušas tik populāras, ka viņas jau pamanījušās pozēt kailfoto meistaram Aleksandram Sokolovam un piedalīties citos ievērojamos projektos.

DELFI Izklaide piedāvā bilžu galeriju, kurā apkopotas spilgtākās un pamanāmākās pašmāju go-go meitenes darbībā, kad nedēļas nogalēs dāmas kāpj uz letes vai skatuves izklaidēt publiku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!