Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas nogalē jelgavnieku iecienītajā klubiņā Tonuss tika sarīkots ekstrēms un pat nedaudz bīstams šovs – Force Jumps ekstremālā nakts. Kluba pagalmu piepildīja motoru rūkoņa, sajūsminātu cilvēku spiedzieni un skaļa mūzika.

Lai iepriecinātu savus klientus, kluba pārstāvji bija ciemos uzaicinājuši mototriālistus, kuri ballītes apmeklētājus priecēja ar brīvā stila moto paraugdemonstrējumiem un lēcieniem pār dažādiem šķēršļiem, piemēram, automašīnām.

Par priekšnesuma kroņa numuru izvērtēs lēkšana pāri cilvēkiem. Drosminieku un asu izjūtu cienītāju netrūka - gan puiši, gan meitenes bija gatavi gulties uz zemes, lai izbaudītu adrenalīnu un elpu aizraujošās sajūtas, kad pāri lido motocikls.

Mototriālistu šovs noslēdzās ar auto dauzīšanas izsoli, kurā par samaksu tika dota iespēja iesist pa automašīnu ar beisbola nūju. Arī šī atrakcija cilvēkiem gluži labi gāja pie sirds.

Savukārt šajā nogalē pie jelgavniekiem viesosies populārā pašmāju deju mūzikas grupa Tranzīts, kura sola iegriezt jautru ballīti deviņdesmito gadu stilā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!