Foto: Publicitātes foto

Lai gan pasaulē vērienīgākie alus svētki Oktoberfest, kas norisinās Vācijas galvaspilsētā Minhenē, noslēdzās oktobra sākumā, tas jelgavniekiem neliedza aizvadītajā nedēļas nogalē sarīkot pašiem savu miestiņa dzeršanas burziņu pēc labākajām Oktoberfest tradīcijām.

Tonuss Oktoberfest notika rudens sezonas lustīgo ballīšu ietvaros, un, kā vēsta kluba pārstāvji, alus svētki neizpalika bez daiļām freilenēm, putojoša miestiņa, kurš bija pieejams par īpaši pievilcīgām cenām, kā arī izsmalcinātām uzkodām un trakām dejām.

Jelgavnieku Oktoberfest apmeklētājiem tika sarīkotas dažādas dzeršanas spēles, piemēram, beer pong, kuras laikā galda tenisa bumbiņa jātrāpa alus glāzē. Arī miestiņa malkošana uz ātrumu, protams, neizpalika, un šajā atrakcijā īpaši lielu atsaucību izrādīja tieši daiļā dzimuma pārstāves, kuras kāri strēba putojošo dziru.

Savukārt par lustīgiem mūzikas ritmiem un omulīgu atmosfēru alus svētkos parūpējās pieredzes bagātais dīdžejs Japānis, bet neiztrūkstošās naktskluba go-go meitenes alus mīļotājiem sniedza deju priekšnesumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!