Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļā jelgavnieku un Latvijas Lauksaimniecības universitātes studentu iecienītajā klubā Tonuss norisinājās amizants pasākums, kura laikā uz skatuves kāpa savādi tērpti studenti.

Tā kā Jelgava jau izsenis neoficiāli tiek dēvēta par "studentu galvaspilsētu", kluba Tonuss komanda ik nedēļu studējošajai jaunatnei piedāvā dažādus atraktīvus pasākumus, kuros viņi pēc mācībām var izdauzīties pēc sirds patikas.

Lielu atsaucību guvis arī Tonusā notiekošais konkurss Pop Parody, kura laikā Lauksaimniecības universitātes fakultātes savā starpā mērojas asprātībā un izdomā, atdarinot dažādus populārus popmūzikas izpildītājus.

Aizvadītajā nedēļā notikusī konkursa otrā kārta bija plaši apmeklēta, un popmūziķu parodētāji bija parūpējušies par īpaši krāšņiem un atraktīviem priekšnesumiem, izklaidējot gan publiku, gan paši sevi.

Īpaši lielas ovācijas, kā jau gaidāms, izpelnījās kāds sieviešu kleitā un veļā tērpies jaunietis, bet daiļā dzimuma pārstāvjus sajūsmināja arī dažu puišu torsu atkailināšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!