Foto: Publicitātes foto

Jelgavnieku iecienītajā naktsklubā Tonuss pagājušonedēļ tika sarīkota kārtējā putu ballīte, ar kuru simboliski tika noslēgta vasarīgo burziņu sezona un dota zaļā gaisma trakajām studentu ballītēm, kuras, atsākoties jaunajam mācību gadam, klubiņā notiks katru trešdienu.

Kārtējo reizi pierādījās, ka ne velti Jelgavā, kura tiek dēvēta par Latvijas studentu pilsētu, trešdienas tiek sauktas par "studentu piektdienām". Tas, ka ceturtdienas rītā bija jādodas uz lekcijām, burziņa apmeklētājiem nebija šķērslis, un jautrība sita augstu vilni.

Trakā putu ballīte guva milzīgu atsaucību no studentiem, kuri nebēdnīgi ālējās un menģējās baltajos putu mākoņos un slidinājās pa mitro grīdu, līdz drēbes kļuva pilnīgi slapjas.

Dj Rudais un Mc Faking Suncītis jauniešus aplaimoja ar populārākajiem šī brīža hitiem, kuru pavadībā burzīšanās klubiņa telpās notika līdz pat agrai rīta stundai, un, šķiet, dažs uz lekcijām devās tieši no Tonusa.

Savukārt šīs nedēļas trešdienā naktsklubā viesosies pašmāju grupa Bermudu divstūris, bet nedēļas nogalē Tonusā koncertu sniegs piemīlīgi bargais dziedošais policists Nikolajs Puzikovs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!