Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļā tika sarīkots vesels lērums trakulīgu ballīšu, taču īpaši jestras izdarības norisinājās Jelgavas naktsklubā Tonuss, kur Jaunais gads tika sagaidīts ar ekstravagantu vīriešu šovu.

Burziņu iestādes pārstāvji bija parūpējušies par to, lai visas nakts garumā notiktu izklaides jebkurai gaumei - uz kluba skatuvēm kāpa ne tikai populāri pašmāju dīdžeji un seksīgas go-go meitenes, bet arī iluzionisti un baleta svārciņos tērpti puiši.

Aizvadot 2013. gadu, Tonusā tika sarīkota masku balle un pusnaktī tika šauts salūts, taču par vienu no vakara spilgtākajiem notikumiem izvērtās ekskluzīvais vīriešu šovs, kura laikā vairāki puskaili un muskuļoti puiši sanākušos viesus iepriecināja ar dejām.

Īpaši skaļas ovācijas izraisīja priekšnesuma daļa, kurā puiši uz skatuves parādījās puantēs un tilla svārciņos, atdarinot baletam raksturīgos deju soļus. Tāpat ar milzīgu sajūsmu tika sagaidīts arī konfeti lietus, kurš pār ballītes apmeklētāju galvām nolija pasākuma kulminācijā.

Savukārt par jestriem deju ritmiem svētku naktī parūpējās dīdžeji Šons, Chris Pride, Artūrs Kalniņš un D.O.M.I.N.O., bet dziedātāja Mis Kuga burziņa apmeklētājus iepriecināja ar nelielu muzikālu priekšnesumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!