Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē Jūrmalā norisinājās līksma ballīte, kuras ietvaros tika atklāta atpūtas un izklaides kompleksa Havana Lounge Club jaunā sezona un Baltijā vienīgā daudzfunkcionālā pludmales koncertzāle.

Ekskluzīvās pludmales atpūtas un izklaides vietas atklāšanas ballītes tematika bija aizvadītā gadsimta piecdesmitie gadi Kubā, un īpašu atmosfēru nodrošināja gan kubiešu mūziķi, gan dejas ar skaistām meitenēm pin up kostīmos no zīmola IOVA.

Starp iecienītās vasaras atpūtas vietas sezonas atklāšanas viesiem bija arī sabiedrībā zināmi cilvēki - pludmalē gozējās dziedātāja Elli U, Diāna Pīrāgs ar līgavaini, uzņēmējas Santa Kola un Marika Ģederte, dejotāja Aleksandra Kurusova ar draugu un citi. 

Pasākuma viesiem bija iespēja ne tikai baudīt uzkodas, dzērienus un cigāru prezentāciju, bet arī nofotografēties pie retro automašīnām, bet vakara izskaņā visi varēja kļūt par lieciniekiem iespaidīgam salūtam.

Kā vēsta Havana Lounge Club mākslinieciskais vadītājs Jevgēņijs Novikovs, daļēji slēgtajā koncertzālē, kas uzsākusi darbu atpūtas kompleksā, ir 450 sēdvietu un 200 stāvvietu. Plānots, ka šovasar tur uzstāsies tādi skatuves mākslinieki kā Haddaway, London Beat, Dominiks Džokers un daudzi citi.

Tāpat atpūtas un izklaides kompleksā ir peldbaseins ar platību 200m2, komfortabli atpūtas krēsli, kā arī restorāna Red Lobster izsmalcinātā virtuve un kaljana bārs ar labākajiem tabakas maisījumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!