Foto: DELFI

Svētdien, 4. augustā, Jūrmalā noslēdzās Krievijā populārā televīzijas šova Comedy Club desmitās jubilejas svinības, un vērienīgo svētku izskaņas ballīti Dzintaru pludmalē apmeklēja arī slavenais latviešu basketbolists Kaspars Kambala (attēlā pa kreisi).

Tā kā populārais sportists pašmāju burziņos ir ļoti rets viesis, viņa ierašanās Red Sensation ballītē ekskluzīvajā pludmales kompleksā Havana Lounge Club piesaistīja lielu mediju un citu viesu uzmanību.

Tiesa, Kambala nebija ievērojis Comedy Club izskaņas ballītē noteikto ģērbšanās stilu (viesi bija aicināti ierasties sarkanas krāsas apģērbā), bet tas viņu netraucēja baudīt līksmo noskaņu un sarūpētos priekšnesumus.

Starp ballītes viesiem bija arī dziedātāja Laura Raila, kura noteikto ģērbšanās stilu nebija ievērojusi un ieradusies melnā minikleitiņā, bet ar īpaši atraktīvu uzvedību izcēlās dejotājs Deniss Tumakovs.

Jau vēstīts, ka Comedy Club desmitās jubilejas svinības Jūrmalā sākās 31. jūlijā, un šo dienu laikā krievu humora faniem bija iespēja baudīt gan populāru komiķu priekšnesumus Dzintaru koncertzālē, gan izlocīt kājas dažādās ballītēs, no kurām vislielāko interesi piesaistīja burziņš ar pašu Parisu Hiltoni pie dīdžeja pults.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!