Foto: Publicitātes foto

Sestdienas, 4. augusta, vakarā populārajā deju bārā Just notika unikāls pasākums – pirmo reizi bāra pastāvēšanas vēsturē tajā iebrāzās īsti motocikli, lai pārsteigtu ballīšu mīļotājus ar patiesi iespaidīgiem trikiem.

DELFI Izklaidei atklāj bāra saimnieki, sestdienas naktī uz bāra terases uzdarbojušies vieni no Latvijas labākajiem moto kaskadieriem, kas uz saviem teju 200 kilogramu smagajiem lieljaudas motocikliem spēj parādīt prātam neaptveramus trikus. Kaut kas tik ekstrēms bārā noticis pirmo reizi.

Sestdienas vakars iesācies ar nu jau tradicionālo iesildīšanos uz kuģīša - šī jaukā izklaide jau kļuvusi par vienu no Just ballīšu rozīnītēm - arvien vairāk labas atpūtas mīļotāju izvēlas pirms dejām nevis malkot kokteiļus mājās, bet gan izbaudīt vasarīgu vakaru uz kuģīša, kas pēc tam pieved teju pie paša Just un nogādā labākajā deju vietā Rīgā.

Motociklu šovam apmeklētājus dīdžeji Mareks Lācis, Roons un MC Ozols noskaņoja ar agresīvu mūziku, bet īpaši ļaudis uzkurinājusi labākā Rīgas bungu skolas pasniedzēja Andžeja Grauda performance.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!