Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas nogalē Arēnā Rīga norisinājās lielākais cīņu šovs Baltijā Klondaika Fight Arena, kura ietvaros notika jauktās cīņas mākslas un kikboksa sacīkstes. Vēlāk sportisti un atbalstītāji devās uz naktsklubu Just, kur kluba go-go meitenes sarīkoja pikantas spilvenu kaujas.

Kluba pārstāvji bija parūpējušies, lai sacīkšu "afterpārtijā" skanētu populārākie un iemīļotākie hiti, kuru pavadībā burziņa apmeklētāji varētu slīpēt deju grīdu.

Arī dažādas atrakcijas, fotografēšanās kopā ar sportistiem un kokteiļu malkošana neizpalika, taču vislielāko ievērību izpelnījās tieši go-go dejotājas.

Naktskluba meitenes, kuras arī sacīkšu laikā pasākuma apmeklētājiem sniedza iespaidīgu šovu, pēcāk "afterpārtijā" uz letes kāpa daudz nepiespiestākā un brīvākā gaisotnē un sarīkoja vērienīgas spilvenu kaujas.

Šīs izdarības guva ievērojamu atsaucību no ballītes apmeklētāju puses. Ļaudis ar lielu interesi iesaistījās meiteņu izklaidēs un ālējās spalvu mākonī, kas spilvenu cīņu laikā piepildīja naktskluba telpas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!