Foto: Vida Press
Lai gan Anglijas futbola izlase Pasaules kausā kārtējo reizi izgāzās, bet pussargs Džeks Vilšīrs nospēlēja tikai divas nepilnas spēles, dzīres, ko viņš ar draugiem sarīkojis Lasvegasā, atgādina priekus pēc smagā cīņā iegūta pasaules čempiona titula.

Kā redzams fotogrāfijās, kas uzņemtas Lasvegasas viesnīcas MGM Hotel baseinā, Vilšīrs līksmo neskaitāmu meiteņu ielenkumā, lieto alkoholiskus dzērienus, kā arī smēķē cigaretes, cigārus un varbūt vēl kaut ko.

Pirms dažiem mēnešiem Vilšīrs jau tika publiski pieķerts smēķējot, un toreiz viņa kluba Arsenal menedžeris Arsēns Vengers futbolistu brīdināja, ka tas atkārtoties nedrīkst. Toreiz Vilšīrs atzina, ka kļūdījies un ka patiesībā nemaz nesmēķējot.

Vēl kādās īpatnējās bildēs, kas satraukušas angļu futbola fanus, redzams, kā Vilšīrs ar savu komandas biedru - izlases vārtsargu Džo Hārtu - viens otram no mutes mutē tecina alkoholiskus dzērienus.

22 gadus vecais Vilšīrs jau ir divu bērnu tēvs, taču tāpat kā daudzi citi britu futbolisti pamanās iesaistīties neskaitāmos skandālos - viņš arestēts par kautiņiem, par dzeršanu, kā arī par to, ka apspļaudījis taksometra vadītāju, kurš nav bijis Arsenal fans.

Anglijas izlase šajā pasaules čempionātā zaudēja Itālijai un Urugvajai, bet trešajā spēlē, kas neko vairs neizšķīra, nospēlēja neizšķirti 0:0 ar Kostarikas izlasi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!