Foto: Privātais arhīvs
2022. gads pašmāju "sabiedrības krējumā" tika sagaidīts ar krāšņām dzīrēm, uguņošanām un līksmām ballītēm – jācer, epidemioloģiskās drošības ietvaros... Daudziem par piemiņu no gadu mijas svinībām telefonā palikuši skaisti foto un video, kas arī izlikti visu apskatei sociālajos tīklos. Raudzīsim, kā tad gājis!

Nu jau daudzus gadus svētku svinēšana un īpašu notikumu godināšana iet roku rokā ar savu gaitu dokumentēšanu sociālajos tīklos. Arī gadu mijā daudzi ļaudis rokas stiepiena attālumā turējuši telefonus, lai virtuālajā vidē varētu padalīties ar tematiskiem foto un novēlējumiem.

Arī daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki gadu mijā nav aizmirsuši par saviem faniem un sekotājiem un iepriecinājuši viņus ar raibiem kadriem, kuros iemūžinātas gan šampanieša glāzes, salūts un līksmošana, gan arī mierpilnas un ģimeniskas ainiņas, kas papildinātas ar skaistiem novēlējumiem un iedvesmojošiem tekstiem.

Tā, piemēram, hokejists un nu arī ziedu tirgotājs Kaspars Saulietis nāca klajā ar smeldzīgu ierakstu par savu iedabu, kas neesot nekur nošpikots, nācis no tīras sirds:

Bet cita sportista – mūsu NBA spīdekļa Kristapa Porziņģa – mīļotā meitene Laura Jauno gadu sagaidīja Liepājā ar draugiem, savai kuplajai fanu saimei vēlot labu veselību:

View this post on Instagram

A post shared by lv (@lauravizla)

Abas Maestro Raimonda Paula mazmeitas Monika un Annamarija gadu miju sagaidīja pašā Vecrīgas sirdī:

Dziedātāja Anna Sedokova un basketbolists Jānis Timma savus fanus priecēja ar tematisku fotosesiju. Timma uzsver, ka vissvarīgākais ir justies drošībā un būt veselīgiem:

Samantai Tīnai 2021. gads bija sevišķi nozīmīgs – viņa piepildīja sapni par lielo "Eirovīziju". Pie gaismas kociņa ar šampanieša glāzi rokās māksliniece apcerēja aizejošo un cerību pilna raugās jaunajā gadā:

Influencere un nu jau arī jaunā uzņēmēja Evelīna Pārkere mirdzēja vienā zeltā:

Dižmākslinieks Intars Busulis ar saviem talantīgajiem draugiem pēc varenā svētku koncerta baudīja uguņošanu un solīja: "Turpinām darīt!!!" Viņš neaizmirsa Jaungadā sveikt arī savus krievvalodīgos fanus.

Multimākslinieks Kašers ar savdabīgu kolāžu, kurā salasīti kopā desmitiem paša foto, Jaunajā gadā sumināja savus sadarbības partnerus un reklāmdevējus, sakot paldies par viņam doto iespēju influencēt:

Beata Jonīte, kura sevi dēvē par publisku figūru – bijusi politiķu padomniece un ir Aināra Šlesera dēla mīļotā, – gadu miju sagaidīja Madridē, Spānijā:

Mākslinieki no grupas "Astro n' Out" gadu mijā saviem faniem pozēja sirsnīgi ģimeniski:

Arī Jānim Šipkēvicam junioram pērnais gads šķitis izvērtēšanu pelnījis:

Nurmuižas restorāna pārvaldniece Kristīne Jelinska 2022. gadu, protams, sagaidīja kopā ar savu mīļoto miljonāru Oļegu Fiļu un atzina, ka pa gadu varen daudz iemācījusies un apguvusi:

Kambalu pāris gadu miju sagaidīja savos plašajos apartamentos ar dejām un lustēm:

Bet viedā mākslas lietpratēja Dina Zuzāne 2022. gadu sagaidījusi tur, kur silts!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!