Foto: Publicitātes foto

Lai arī daļa Latvijas bāru funkcionē visu ziemu, ikvienam ballīšu zvēram zināms, ka līdz ar pavasara iestāšanos tusiņi uzņem īpašus apgriezienus. To zina arī klubu saimnieki, tāpēc marta beigās un aprīļa sākumā atpūtas iestādēs notiek īpaši vērienīgi pasākumi, kas izvēršas par kārtīgiem ļembastiem. DELFI Izklaide piedāvā ielūkoties dažos no tiem.

Slavenajā Jelgavas Tonusā siltais laiks sveikts ar pavasara zaķu balli, kas, protams, pulcēja draiski noskaņotas smukulītes. Rēzeknes klubā XS pavasaris sagaidīts ar ballīti pin up stilā, kurā puiši varēja priecēt acis ar īpaši formīgām daiļavām.

Slavenajos Valmieras Putniņos pavasaris sveikts ar gaisīgu burbuļu ballīti, kas, ievērojot kluba labākās tradīcijas, beigusies ar izģērbšanos.

Savukārt Madonas karību bārā Barbados sezonas atklāšanai par godu notikušas īpaši gaidītas svinības, kas, protams, lika aut kājas un mesties uz deju grīdas visiem pilsētas ballīšu zvēriem.

Protams, skaļu pasākumu nav trūcis arī Rīgā. Klubs Coyote Fly nupat sarīkojis pamatīgu burziņu ar multeņu varoņiem, svinot piecus gadus jaunajās telpās, bet Just bārs pavasara atnākšanu atzīmē, lutinot ar labāko dīdžeju šoviem, kas garantē to, ka telpas atkal būs ļaužu pārpildītas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!