Foto: Publicitātes foto
Rīgas klubos ienākusi vasara, kas nozīmē vēl karstākas ballītes un vēl plikākas apmeklētājas un bāradāmas. Sezona ieskandināta ar īpašiem pasākumiem, un "Delfi Izklaide" piedāvā karstāko kadru izlasi, lai saprastu, kur šovasar noteikti jādodas izālēties.

"Just" bāra ballītes karstajā sezonā ir ikviena puiša sapņu piepildījums, jo tveicē atkūst pat stingro "dreskoda" pārbaudītāju sirsniņas, līdz ar ko meitenes klubiņā tiek ielaistas pavisam niecīgos kostīmiņos.

Lai trūcīgi tērptās daiļavas nenosaltu, bārs jau no ceturtdienas līdz pat sestdienas vakaram nodrošina īpašus pasākumus un dejas labāko dīdžeju vadībā.

"Coyote Fly", atklājot saulaino sezonu, savukārt īpaši parūpējies par dāmām, sarīkojot klubā "lēdiju vakaru" ar puišu šoviem un īpašu klubam veltītu tērpu modes skati.

Savukārt skaisto un bagāto pulcēšanās vieta "First Dacha", vasaru uzsākot, cenšas pārspēt pati sevi un rīkot īpaši nerātnus pasākumus. Neatpaliek arī "Studio 69", kas jūniju atklājusi ar karstu "divdiennieku", pamudinot dāmas uz īpašām ēverģēlībām.

Interesanta vieta, kur ieskandināt atvaļinājumu, noteikti ir "Friends" – šo klubu varētu novērtēt nobriedušāki ļaudis, kurus valdzina īstu sieviešu šarms. "Friends" nudien netrūkst īstu lēdiju, kuras izlēmušas pāršķirt savā dzīvē draiskāku lappusi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!