Foto: Privātais arhīvs

Jaunā pašmāju dziedātāja Jekaterina Elizabete Tindemarka jeb Katy Tindemark (attēlā kopā ar Lingitu), atzīmējot savu 25. dzimšanas dienu, aizvadītās nedēļas nogalē Rīgas naktsklubā Friends sarīkoja jestru ballīti savai ģimenei, tuvākajiem draugiem un kolēģiem.

Lai gan pirms neilga laika mūziķe piedzīvoja visai grūtu periodu savā dzīvē, viņai izdevies depresiju pārvarēt - beidzot pasaule atkal šķiet krāsaina un parādījies cerību stariņš. Grūtajos brīžos dziedātājai atbalstu sniedza tuvinieki un draugi, kā arī vijoles spēlēšana.

"Baļļukā bija ļoti draudzīga un mīļa atmosfēra. Lai gan vēl pavisam nesen piedzīvoju pamatīgas grūtības, esmu tikusi tām pāri un ar jaunu sparu esmu gatava atgriezties mūzikā," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Elizabete.

Viesiem bija sarūpēts šampanietis, dažādas uzkodas, liela svētku torte un arī muzikāli priekšnesumi, kurus sniedza pati Elizabete, demonstrējot savas vijoles spēlēšanas prasmes apvienojumā ar vokālu.

Sveikt Elizabeti bija ieradušies arī vairāki populāri un atpazīstami pašmāju ļaudis, kuriem izveidojusies cieša draudzība ar mūziķi - Playboy modele Lingita Lina Bopulu, žurnālists Mainots Vecvagars, skaistumkonkursu dalībniece un organizatore Liene Skulme, kā arī dejotājs Deniss Tumakovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!