Vecgada vakarā Rīgā norisinājās vairākas vērienīgas un krāšņas ballītes. Arī naktsklubā Just 2014. gads tika sagaidīts ar jestrām un trakulīgām izdarībām pēc senlatviešu paražām.

Jaungada sagaidīšanas ballīte atšķīrās no ierastajiem Just burziņiem - šoreiz sanākušie viesi jau laicīgi pieteica savu dalību pasākumā, kā arī rezervēja galdiņu, pie kura baudīt dažādas uzkodas un svētku programmu.

Naktskluba pārstāvji sanākušajiem viesiem bija sagatavojuši veselu lērumu pārsteigumu - pasākums tika ieturēts latviskās noskaņās, mūsdienīgi interpretējot tautas senās tradīcijas.

Vakara gaitā uz skatuves kāpa vairāki latviešu mūziķi, tostarp šova Okartes skatuve laureāts Mārtiņš Ruskis. Tāpat naktsklubā notika arī danči latviskā garā, un viesus pārsteidza ķekatnieki ar savām jestrajām izdarībām un dziesmām.

Jaungada sagaidīšanas ballītes ietvaros bija izveidots arī oriģināls foto stūrītis ar salmu ķīpām. Savukārt īpašs pārsteigums bija sarūpēts visiem dzīvnieku mīļotājiem - kluba terasē bija iespējams sastapties ar dzīvām aitiņām.

Tā kā Just atrodas 11. novembra krastmalā, pusnaktī visi ballītes apmeklētāji apvilka siltākas drānas un devās uz naktskluba āra terasi, lai vērota svētku uguņošanu, kā arī iemalkotu šampanieti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!