Foto: Mango

Piektdien, 4. martā, vienā no populārākajām un pašmāju slavenību iecienītākajām Vecrīgas izklaides vietām – klubā MadHouse – risinājās lauku noskaņās ieturētā siena balle, kas tika rīkota par godu drīzumā gaidāmajai sieviešu dienai.

Ballītes viesiem bija iespēja ne tikai pabradāt pa īstu Latvijas lauku sienu, kas sedza kluba grīdu, bet arī piedalīties siena spilvenu kaujās un papriecēt acis pie tautastērpu brunčos tērptām daiļavām, kas nodevās karstām dejām.

Starp kluba apmeklētājiem īpašu uzmanību piesaistīja pašmāju spēkavīrs Raivis Vidzis - lai gan vīrietis nesen iestūrējis laulības ostā, vakaru viņš vadīja meiteņu ielenkumā. Tāpat Vidzis nekautrējās demonstrēt savu fizisko spēku, gan cilājot skaistām dzimuma pārstāves, gan gaisā uzraujot arī pa kādam kungam.

Par siena ballītes goda viesi kļuva jaunais pašmāju motosportists Garijs Rožkalns - 17 gadus vecais puisis klubā bija ieradies ar savu Honda zīmola motociklu, pie kura kopā ar panākumiem bagāto sportistu vēlējās ne viens vien ballītes apmeklētājs.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!