Foto: Publicitātes foto

Jelgavas klubs Tonuss turpina attaisnot savu pilsētas nakts dzīves epicentra slavu – pirms dažām dienām naktī klubā sarīkots, kā to dēvē paši Tonusa saimnieki, "absolūti retro-anomāls tuss" ar žiguļiem, puskailām automazgātājām un leģendārās grupas Tranzīts uzstāšanos.

Pasākumu Žiguļu vasara Tonusa saimnieki nodēvējušo par šīs vasaras trakāko zaļumballīti pilsētā, un, kā norāda tās laikā sabildētie kadri, tā tas neapšaubāmi arī ir bijis.

Zaļumballes ietvaros pie kluba pulcējās dažādi modīgi braucamie: žiguļi, viņu draugi moskviči, zazi, iži un javas. Arī paši ballīšu mīļotāji tika aicināti uz pasākumu ierasties ar PSRS laika spēkratu, tādā gadījumā saņemot bezmaksas ieejas biļeti zaļumballē.

Vakara laikā žiguļi tika iesaistīti visdažādākajās jestrās atrakcijās - bija iespēja piedalīties tādos priekos kā žiguļu stumšana, sexy žiguļvaš, VAZ pret tautu, žiguļu bodyart un citās lustēs.

Vakaru noslēdza leģendārās grupas Tranzīts koncertšovs. Daudzu populāru hitu autoru uzstāšanos jelgavnieki uzņēma ar īstu sajūsmas vētru, un daudzi šovu pat iemūžināja savos mobilajos telefonos, lai vēlāk būtu, ar ko palepoties draugiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!