Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē ar vērienīgu un šiku ballīti, kā arī slavenu viesu piedalīšanos tika atzīmēta Rīgas naktskluba Friends divu gadu jubileja, kura pulcēja ievērojamu viesu skaitu.

Kluba pārstāvji dzimšanas dienas ballītes apmeklētājiem bija sagatavojuši īpašu pārsteigumu - uz skatuves kāpa un priekšnesumu sniedza 2009. gada Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētājs Aleksandrs Ribaks, kura izpildītās kompozīcijas un vijoles spēle izpelnījās nedalītu publikas uzmanību un atsaucību.

Vakara programmā bija sagatavoti vēl vairāki neaizmirstami pārsteigumi, viens no tiem - Ma'Lama Knit modes skate, kurā tika demonstrēti īpašā tehnikā veidoti tērpi un aksesuāri.

Par izklaides programmas dažādību burziņa apmeklētāji nevarēja sūdzēties. Viesi tika iepriecināti arī ar kabarē šovu, dažādiem muzikāliem priekšnesumiem un citām atraktīvām izdarībām.

Lielajā ļaužu pulciņā varēja manīt arī vairākas populāras "sejas" - jaunā dziedātāja Jekaterina Elizabete Tindemarka jeb Katy Tindemark grieza jestru danci uz deju grīdas, miljonāra Gunta Indriksona draudzene Elīna Ivaglo žilbināja publiku ar krāšņu tērpu, bet dejotājs Deniss Tumakovs nebēdnīgi pozēja fotogrāfiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!