Foto: Vadims Bazalijs
Turpinot sava pirmā pastāvēšanas gada jubilejas dzīres, Rīgas Panāzijas restorāns "RestBar Mo" aizvadītās nedēļas izskaņā aicināja uz jau otro tematisko krāsu cikla ballīti, kas šoreiz bija ieturēta sarkanajos toņos.

Jūlija vidū restorāns sarīkoja "melno burziņu", savukārt piektdien, 27. jūlijā, viesi tika mudināti tērpties sarkanā apģērbā ar pieskaņotiem aksesuāriem, un pasākums izpelnījās lielu ļaužu interesi – daudzi Rīgas gardēži mēroja ceļu uz izdaudzināto Vecrīgas restorāniņu.

Kā vēsta pasākuma organizatori, zīmīgi, ka pasākums sakrita ar mēness aptumsumu, un vakara noslēgumā viesi "sarkano mēnesi" varēja vērot uz restorāna vasaras terases, savas garšas kārpiņas lutinot ar dažādām uzkodām un dzērieniem. Viesiem tika pasniegti tādi kulta kokteiļi kā "Bloody Mary" un "Strawberry & Basil".

Ballītes īpašā viešņa bija Krievijas dziedātāja Olga Greco, kura apbūra viesus ar savu juteklisko un atmosfērisko balsi. Viņas mūzika ir veidota, sapludinot žanrus un valodas, kas to padara vienlaicīgi lirisku un apjomīgu, vienlaicīgi dziesmās atstājot stāstu par lirisko varoni un viņas pasaules uztveri pieklusinātu un izsmalcinātu.

Savukārt vakara vadīšana bija uzticēta Ievai Adamss, kura mirdzēja vienā no vispamanāmākajiem ballītes tērpiem.

Latvijas grafiķis ERIK CHMIL kopā ar zīmolu "TAGIL" šim vakaram bija sagatavojuši ekskluzīvu mākslas performanci, publikas acu priekšā veidojot spilgti sarkanus dizaineru kreklus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!