Foto: DELFI

Latviešu dziedātāja Kristīne Šomase, kuru plašāka sabiedrība savulaik iepazina šovā "Okartes skatuve", kādu laiku ieturēja muzikālo pauzi. Šopavasar viņa atkal atgriezusies apritē un piepildījusi sapni par savu pirmo solo albumu.

Kristīnes debijas albums "Dimanta zieds" plašākai sabiedrībai tika prezentēts aizvadītās nedēļas izskaņā. Dziedātājas tuvākie draugi, radi, fani un preses pārstāvji bija sapulcējušies restorānā "Tex-Mex" Dzirnavu ielā.

"Dzīvot dzīvi tā, lai sirds līksmo, lai sajūt klausītājs un izjūt mākslinieks. Septiņi skaisti, krāsaini, daudzšķautnaini, priekpilni, apmulsuma trausli, bet iedvesmojoši gadi ietīti skaistās dziesmās un manā pirmajā solo albumā "Dimanta zieds"," tā par savu jauno albumu stāsta Kristīne.

Jau kopš agras bērnības Kristīne sapņojusi ierakstīt pati savu albumu. "Laiks skrien nemanot, un jau klāt ir sapņa piepildījums," tā Kristīne.

Albumā iekļauti tādi skaņdarbi kā "Saki, saki", "Pāri visam" un vēl desmit gan dziedātājas pašas sarakstītas, gan citu komponistu sarakstītas dziesmas.

Savukārt albuma nosaukums nav izvēlēts, vadoties pēc tituldziesmas, bet gan atmiņu dēļ. Šī dziesma mūziķes karjerā ir vissenākā, un ar to saistītas atmiņas par pirmo pieredzi ar darbu studijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!