Foto: DELFI

Jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis organizators Igors Krutojs (attēlā) noīrējis Latvijas Nacionālās operas Lielo zāli savas dzimšanas dienas svinībām, apstiprinājusi LNO sabiedrisko attiecību speciāliste Aiga Sprindža.

Krutojs saviesīgajam pasākumam noīrējis operas Lielo zāli ar tai pieguļošajām telpām. Tas mūziķim izmaksājis 9873 eiro. Savu 60. dzimšanas dienu viņš svinēs 29. jūlijā.

Krutojs ir Krievijas Tautas mākslinieks un vairāk nekā 300 kompozīciju autors. Viņa sacerētās dziesmas ir Allas Pugačovas, Valērija Ļeontjeva, Alsu, Laimas Vaikules, Mihaila Šufutinska un daudzu citu estrādes zvaigžņu repertuārā.

Krutojs ir arī holdinga ARS un ARS - Records prezidents, kas nodarbojas ar koncertu organizēšanu. Tāpat viņš ir producējis pārraides Krievijas televīzijā.

Jauno izpildītāju konkurss Jaunais vilnis sāksies otrdien, 22. jūlijā, un ilgs līdz 27.jūlijam, un pats Krutojs Rīgā ieradies pirmdien.

Līdz šim Krutoja dzimšanas dienas svinības notikušas Jūrmalā, un ierasti tās kļuva par Krievijas šovbiznesa zvaigžņu, kā arī dažādu politiķu un sabiedrībā zināmu uzņēmēju apmeklētākajiem burziņiem un gaidītāko notikumu Jaunā viļņa ietvaros. 

To, ka Krutoja ballītes Jūrmalā nesmādēja pat ļoti bagāti cilvēki, apliecina fakts, ka 2010. gadā viņa dzimšanas dienas svinībās restorāna La Riva ieradās miljardieris Romans Abramovičs

Jau ziņots, ka pirmdien ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs liedzis Latvijā ieceļot trīs plaši pazīstamiem Krievijas dziedātājiem - Oļegam Gazmanovam, Josifam Kobzonam un Allai Perfilovai, kura pazīstama ar skatuves vārdu Valērija. Šiem māksliniekiem bija paredzēts uzstāties Jaunā viļņa koncertos.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!