Foto: F64

Aizvadītās nedēļas nogalē Rīgā ieradās starptautiskā konkursa Mrs. Top of the World 2013 dalībnieces no visas pasaules, lai sacenstos par uzvaru pirmajā tik plaša mēroga rīkotajā skaistumkonkursā Latvijā.

Uz lielo notikumu ieradušās daiļavas no visas pasaules - Ukrainas, Krievijas, ASV, Lietuvas, Ugandas, Slovākijas un daudzām citām valstīm, bet Latviju konkursā pārstāv uzņēmēja Anete Bilzēna, kura aprīlī triumfēja skaistumkonkursā Mrs. Top of the Latvia 2013.

Katru dienu konkursantēm jābūt gatavām uz dažādiem pārbaudījumiem - pirmdien dalībnieces pulcējās Rīgas restorānā Pari'ss, lai piedalītos kāzu kleitu modes skatē, kura tika rīkota sadarbībā ar salonu Love Story, bet bagātīga programma sarūpēta arī atlikušajai nedēļai.

Konkurss norisināsies no 2. līdz 9. jūnijam, un šo dienu laikā skaistules iepazīsies ar Latvijas kultūru, prezentēs sevi un savu valsti, piedalīsies labdarības pasākumā un apmeklēs dažādas saviesīgas ballītes restorānos, bet 8. jūnijā Jūrmalas Havana Lounge Club tiks kronēta pasākuma uzvarētāja.

Mrs. Top of the World ar Jūrmales domes atbalstu rīko fonds IntRiga World, kuru pārstāv sabiedrības dāma Kristīne Lindenblate, bijusī skaistumkaraliene Liene Skulme, dziedātāja Natālija Tumševica un konkursa režisors Mainots Vecvagars.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!