Foto: Mango

Novembra izskaņā Rīgā notiks Latvijā pirmais skaistumkonkurss apaļīgām sievietēm Mis Pilnība 2011, un tā dalībnieces šobrīd aktīvi gatavojas konkursa finālam, apmeklējot dažādās nodarbības.

Aizvadītajā nedēļas nogalē konkursa Mis Pilnība finālistes baudīja plašu aktīvās atpūtas programmu, kuras laikā viņas apmeklēja arī bodibildinga treniņu pie Kristīnes Vederņikovas F1 sporta klubā Rīgas centrā.

Viena no skaistumkonkursa organizētajām, TV3 šova Dejo nost! uzvarētāja Sarmīte Prule izklaides portālam Mango skaidroja, ka slodze gatavošanās laikā Mis Pilnība 2011 fināla dalībniecēm neesot pārlieku liela, jo dāmas pirms fināla notievēt nedrīkst.

"Tā kā ir skaistumkonkursi cilvēkiem ar parametriem 90-60-90, kuri, gatavojoties konkursiem, nedrīkst uzresnēt, tāpat šīm sievietēm ir jābūt noteiktos standartos," stāsta Prule un optimistiski atzīst, ka dāmu tievēšana, iespējams, sāksies pēc skaistumkonkursa beigām.

Gatavojoties konkursam, dalībnieces apmeklē stilistus, dažādu tērpu laikošanas un horeogrāfu nodarbības, kuru laikā sievietes mācās pareizi kustēties un defilēt pa mēli, kā arī citus pasākumus, un, kā atzīst Prule, visas dalībnieces ir enerģijas un apņēmības pilnas.

Izklaides portāls Mango jau vēstīja, ka pirmajā apaļīgo sieviešu skaistumkonkursā piedalīsies septiņas drosminieces no dažādām Latvijas pilsētām - galvenais, lai piedalītos konkursā, bija nosacījums, ka sieviete nedrīkst būt vieglāka par 90 kilogramiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!