Foto: Mango

Latvijas dziedošās dīvas – Kristīna Zaharova (attēlā), Ance Krauze un ar "skaipa" palīdzību arī Marija Numova - medijus bija aicinājušas uz vēlajām brokastīm restorānā Brown Sugar. Tērpušās peņuāros, šarmantās dziedātājas pozēja fotokamerām, dalīja autogrāfus un ieturēja brokastu maltīti.

Dīvu pasākuma organizētāja, ierakstu izdevniecības MicRec pārstāve Elita Mīlgrāve, atzina, ka arī viņa ir sajūsmā, ka šogad varēs pievienoties dīvām un koncertprogrammu vērot klātienē, nevis kā aizvadītajā gadā, kad dīvas muzicēja Dzintaru koncertzālē, bet Mīlgrāve bija izbraukusi no valsts.

Elita priecājas, ka arī Latvijā ir savas skaistās dīvas. "Mums ir fantastiskas dāmas, kas prot uzvesties un skaisti ģērbties, kurām ir bagāta dvēsele un ir ko teikt. Tāpēc, lai parādītu to, cik viņas ir brīnišķīgas, nepietiek vien, ka dziedātājas izdod albumus un koncertē. Ir labi, ja dīvas var pasniegt īpašā rāmītī ar virsrakstu - Dīvas," stāsta Mīlgrāve.

"Dīvu parādīšanās tomēr ir saistīta ar luksusa lietām. Lai arī liekas, ka mazliet par skaļu priekš ekonomiskās situācijas un problēmām, tomēr cauri gadiem, problēmām paliek cilvēciskais un paliek mākslinieciskās vērtības. Kāpēc mums sarauties un noniecināties? Kāpēc mums paslēpties pagaldē, jo mums joprojām ir skaistas vietas un dāmas ar skaistām vakarkleitām. Kāpēc slēpt un izlikties? Galu galā var izvilkt no skapja kādu vecāku vakarkleitu, kas nav vilkta desmit gadus, un kleita būs kā jauna," nebaidīties uzdrīkstēties mudina Mīlgrāve. 

Tāpat kā iepriekšējo dīvu nakti arī šo palīdz organizēt uzņēmēja Sindija Vilde un viņas vadītās kreatīvās pasākumu aģentūras Chocolate Events radošā komanda.

Lai arī pagājušajā gadā koncertšovā muzicēja astoņas Latvijas dīvas - Olga Rajecka, Veronika Plotņikova, Aisha, Liene Šomase, Ella, Evija Martinsone, Amber un Jolanta Gulbe - šajā reizē uz Sapņu fabrikas skatuves 16. un 17. decembrī varēsim vērot pilnīgi citu dīvu sastāvu – Kristīnu Zaharovu, Anci Krauzi, Mariju Naumovu un vēl vienu dīvu, kuras vārds pagaidām tiek turēts noslēpumā.

Savukārt Ance Krauze Dīvu nakts vēlajās brokastīs atklāja, ka viņai piemīt žurnālistes talants, un, skaipā sazinoties ar Parīzē mītošo Mariju Naumovu, viņa noskaidroja, ka Marija ir veselīga uztura piekritēja un ikdienā mielojas ar zaļajiem salātiem, bet svētdienās nogaršo arī kādu kruasānu, savukārt brokastīs, Marijai, kā jau dīvai pieklājas, patīk iemalkot arī glāzi šampanieša.

Dziedātāja Zaharova vēl nav piedalījusies tik sievišķīgā projektā un neslēpj, ka viņai kā jaunajai dziedātājai sadarbošanās ar vairāk pieredzējušām kolēģēm bagātinās pieredzi. Turklāt dīvu koncertšovā būs Kristīnas jaunākās dziesmas Divdesmit pirmatskaņojums. Kā zināms, arī Zaharovai šovasar apritējuši 20 gadi. "Dziesma ir par 20 gadus vecu meiteni. Ja iepriekš esat dzirdējuši mani kā balāžu izpildītāju, šoreiz mani redzēsiet pilnīgi citā ampluā," stāsta dziedātāja.

Vērot klātienē Latvijas dziedošās dīvas solījis arī Valsts prezidents Valdis Zatlers. Turklāt Dīvu nakts notiek ne tikai Latvijā, bet ar citu zvaigžņu piedalīšanos tā norisinās arī Lasvegasā un citās pasaules pilsētās.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!