Foto: Publicitātes foto

Kazahstānas konstitūcijas dienā savu dubulto dzimšanas svinēja arī pazīstamais restorāns Vērdiņš Ulmaņa gatvē – desmit gadu pastāvēšanas jubileju un viena gada dzimšanas dienu, kopš restorāna īpašnieks ir Kazahstānas uzņēmējs Adilbeks Žanabajevs un viņa sieva Kristīna Voroņina.

Kā portālu Delfi informē restorāna vadība, Žanabajevs ar ģimeni pirms vairākiem gadiem pārcēlās uz dzīvi Latvijā un pirms gada iegādājās restorānu Vērdiņš, kura ēdienkartē papildus tradicionālajai virtuvei ieviesa arī austrumu ēdienus.

Jubilejas pasākuma viesu vidū bija pārstāvji no Kazahstānas, Polijas, Kanādas, Ķīnas un Itālijas vēstniecībām, un viņi tika cienāti ar ekskluzīvu itāļu vīnu, pēc īpašas receptes pagatavotu jēra cisku, kā arī Vērdiņa lepnumu - restorāna šefpavāra Ravšana Išmuhamedova pagatavoto autentisko uzbeku plovu.

Tāpat starp restorāna ballītes viesiem bija manāms bijušais premjers Valdis Birkavs (attēlā kopā ar Vērdiņa īpašnieku), miljonārs Jūlijs Krūmiņš, režisore Žaklīna Cinovska un citi.

Celtniecības kompānijas īpašnieks Oļegs Razguļajevs kroga īpašniekam uzdāvina bebra izbāzeni, kas, pēc ticējumiem, palīdzēs pelnīt naudu.

Savukārt par muzikālo noformējumu vakara gaitā rūpējās džeza mūzikas grupa Trio L un popgrupa A-Europa ar Artūru Duboku priekšgalā. Tāpat ar divām dziesmām uzstājās arī īpašnieku meita Adelīna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!