Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļā viena no trakulīgākajām un ļaužu apmeklētākajām ballītēm norisinājās klubā Coyote Fly, kur uzstājās brālēni Biceps un Triceps jeb apvienība Bermudu divstūris, un koncerts izvērtās par vienu no spridzīgākajiem pēdējā laika pasākumiem Rīgā.

Naktsklubs savas durvis apmeklētājiem vēra jau trešdienas vakarā, kad uz Coyote Fly lielās skatuves kāpa jestrie jokdari Bermudu divstūris, un, kā vēsta kluba pārstāvji, pasākumu apmeklēja vairāk nekā 1400 cilvēku, kas bija gatavi stāvēt garā rindā, lai iekļūtu koncertā.

Kluba telpas bija burtiskā nozīmē stāvgrūdām pilnas ar ballēties kāriem ļaudīm, un koncerts nelika vilties - Bermuda divstūra dalībnieki burziņa apmeklētājiem bija sarūpējuši grandiozu šovu ar dziesmām, dejām un pamatīgu ālēšanos.

Par spīti tam, ka lielās ļaužu masas dēļ bija gandrīz neiespējami padejot un pēc atspirdzinošiem dzērieniem nācās gaidīt garā rindā, ballīte kļuva par pēdējā laika trakulīgāko un skaļāko galvaspilsētas burziņu, kurš noslēdzās tikai agrā rīta stundā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!