Foto: Publicitātes foto

Maija sākumā ar kreatīvu un jautru ballīti Liepājā atklāta jauna izklaides vieta – agrāko Coyote Fly filiāles telpu vietā darbu uzsācis klubs Ego Club.

Izklaides vietas atklāšanas pasākumā norisinājās jauno Stoli kokteiļu prezentācija un degustācija un sadarbībā ar apģērbu veikalu New Yorker tika demonstrēts modes entuziasta Denisa Ševeļova veidotais bārmeņu stils.

"Ego Club sadarbība ar Stoli zīmolu ir apzināta, jo tas pasvītro kluba saukli "Atbrīvo savu ego!", aicinot apmeklētājus būt oriģināliem, izcelt savu personību," stāsta kluba vadītāja Elīna Cēlāja.

 "Tāpat sadarbībā ar modes entuziastu Denisu Ševeļovu veiksmīgi tika parādīts, kā no ikvienam pieejamam apģērbam veikalā New Yorker katrs var kļūt oriģināls, galvenais ir prasme pielāgoties, likt lietā izdomu un atklāt, kāds patiesībā vēlies būt," skaidro kluba pārstāve.

Ego atklāšanas ballītē apmeklētājus ar savu priekšnesumu pārsteidza Latvijas nacionālās Eirovīzijas uzvarētāji, grupa PeR, kas drīz vien pēc viesošanās Liepājā devās ceļā uz Zviedrijas pilsētu Malmi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!