Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties vasarai, liepājnieku un pilsētas viesu iecienītais kokteiļbārs Red Sun Buffet atkal pārcēlies uz pludmali, un aizvadītās nedēļas nogalē ar grandiozām dzīrēm tika dots starts Liepājas "bufetes" piektajai sezonai.

Kā vēsta Red Sun Buffet pārstāvji, šis notikums izpelnījās lielu ļaužu ievērību, un divas naktis uzdzīve un jautrība pludmalē sita augstu vilni, turklāt Liepājas "bufetes" pārstāvji sezonas atklāšanas dzīru apmeklētājiem bija sagādājuši vairākus pārsteigumus.

Piektās sezonas atklāšanas burziņos viesus izklaidēja uguns žonglieris. Tāpat norisinājās arī dejas uz letes un "bufetes" apmeklētāji tika iepriecināti arī ar dažādām dzērienu akcijām un valdzinošām atlaidēm kokteiļiem.

Jāatzīmē, ka Liepājas pludmales kokteiļbārs šogad papildināta arī ar jaunu VIP zonu, un jestras izdarības un trakulīgas ballītes jūrmalā norisināsies arī šonedēļ - trešdien, 21. maijā, "bufetē" viesosies kolorītā skatuves māksliniece Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese, savukārt nogalē pie dīdžeja pults savas prasmes demonstrēs Markus Riva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!