Foto: Publicitātes foto

Jau tā siltās sestdienas, 14. marta, nakts īpaši karsta bija Liepājā. Pilsētas populārākajā izklaides vietā Red Sun Buffet, kas tautā tiek dēvēta vienkārši par “bufeti”, viesojās striptīzas dejotājas no Lietuvas. Dāmu kvalitatīvais šovs sajūsmināja gan puišus, gan meitenes.

Lietuviešu daiļavas sāka savu uznācienu garos zābakos un pieticīgos mini, palēnām atbrīvojoties no apģērba kārtām. Galu galā dejotājas palika vien apavos un priecēja publiku ar akrobātiskām dejām ap stieni.

Lai gan pirmajās skatītāju rindās bija izlauzušies galvenokārt vīrieši, arī dāmas ar interesi vēroja reizē pikanto un akrobātisko šovu, lai vakara gaitā turpat pie stieņa vai klusākos bufetes nostūros varētu izmēģināt ko līdzīgu izpildīt pašas.

Pavasara ballīšu sezonai sākoties, jautrība Red Sun Buffet jau rit pilnā sparā, un paredzams, ka jautru tematisko vakaru skaits turpmāk tikai pieaugs.

Jau trešdienas, 18. marta, vakarā, bufetē pirmo reizi uzstāsies grupa Olas, bet piektdien notiks ballīte par godu Liepājai. Jau drīzumā izklaides vietā tiks atklāts arī pludmales bārs un tiek solīti dažādu Latvijas labāko mūziķu šovi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!