Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē par spīti nepastāvīgajiem laika apstākļiem liepājnieku un pilsētas viesu iecienītajā kokteiļbārā Red Sun Buffet pludmales filiālē risinājās līksma ballīte, kurā par kulmināciju kļuva kāda īpaši pikanta izklaide.

DELFI Izklaidei vēsta kluba preses pārstāve Laura Stūrīte, vasara noteikti ir īstais gadalaiks, kad naktsdzīve Liepājā sit augstu vilni, un jūnija izskaņas nedēļas nogale to kārtējo reizi apliecināja.

Kokteiļbārā šajā nedēļas nogalē norisinājās Jager on Tour karstās ballītes, kā arī līksmoja kupls pulciņš vecmeitu, kas burziņa atmosfēru nokaitēja līdz "īsti vasarīgai tveicei".

Tāpat ballītes ietvaros sacentās apjomīgāko krūšu īpašnieces - kluba pārstāve informē, ka uz šo titulu pretendējušas vairākas meitenes, bet uzvarētāja konkurentes apsteigusi ar dažu centimetru pārsvaru.

Arī šajā nedēļas nogalē Red Sun Buffet viesiem par garlaicību nebūs jāsūdzas - 6. jūlijā tur festivāla Summer Sound iesildošajā ballītē varēs baudīt populārā dīdžeja Toma Grēviņa likto mūziku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!