Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē liepājniekiem un citiem pilsētas viesiem bija iespēja doties uz kokteiļbāra Red Sun Buffet rīkoto burziņu īsteni itāliskā garā – Made in Italy.

Picas, makaroni, bārmeņi ar mazām ūsiņām, rollera plakāts un Itālijas karogi - tas viss bija sagādāts, lai viesiem radītu sajūta, ka viņi nokļuvuši saulainajā zemē.

Pasākuma apmeklētāji ālējās uz nebēdu - dāmas malkoja krāsainus kokteiļus, bet pārīši laida jestrus dančus Ritma Institūta absolventa, dīdžeja Alex O miksētās mūzikas ritmos.

Nesen Liepājas "sarkanās saules bufetē" notika amerikāņu ballīte. Abi tematiskie burziņi bija iesildīšanās pasākumi gaidāmajai zīmola trīs gadu jubilejai, kas tiks atzīmēta šonedēļ.

Jūnija sākumā Liepājas stilīgākais kokteiļbārs pārcelsies uz pludmali, un vasara solās būt karstiem burziņiem un tematiskiem pasākumiem bagāta, DELFI Izklaide informē kluba pārstāvji.

15. jūnijā kokteiļbārs pludmalē rīkos Red Sun Buffet futbola kausa pirmo posmu, kurā iespējams pieteikties līdz 10. jūnijam, savukārt līdz 26. maijam turpinās pieteikšanās pludmales bāra un žurnāla FHM rīkotajam konkursam Red Sun Buffet seksīgākais dibens 2013.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!