Foto: DELFI

Ceturtdienas, 11. jūlija, naktī krāšņs pasākums norisinājās rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītajā Rīgas naktsklubā Coyote Fly, kur noslēdzās skaistumkonkurss Miss EIHSEBA University 2013.

Konkurss sākās jau pavasarī, kad jaunietes tika aicinātas iesūtīt savas fotogrāfijas atlasei, kuru veica gan žūrija, gan interneta balsotāji, bet otrajā kārtā tika vērtētas meiteņu sagatavotās video vizītkartes.

Kad no visām konkursantēm bija izvēlētas 30 meitenes, klubā Coyote Fly norisinājās defilē pasākums, kura laikā konkursantes demonstrēja apgūtās iemaņas un grāciju.

Pēc trīs kārtu pārvarēšanas ceturtdienas vakarā beidzot tika kronēta uzvarētāja - 1000 latu naudas balvu un bezmaksas studijas EIHSEBA augstskolā saņēma Olga Stupiņa (attēlā).

Jau vēstīts, ka skaistuma un intelekta konkursu otro gadu pēc kārtas organizēja EIHSEBA kopā ar Latvijas Biznesa koledžu un Rīgas 1. vidusskolu, un tajā varēja piedalīties ikviena meitene vecumā no 18 līdz 25 gadiem. Šogad sacensībai bija pieteikušās aptuveni 400 meitenes.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!