Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas nogalē Latvijas labākais bokseris Maris Briedis kļuva par vakantās čempiona jostas īpašnieku Starptautiskās boksa asociācijas versijā otrajā smagajā svarā. Šī vēsturiskā uzvara vēlāk tika vērienīgi atzīmēta, un dzīrotāju vidū bija sastopama arī Playboy modele Lingita Lina Bopulu (attēlā starp puišiem).

Tā kā šī cīņa norisinājās Liepājā, arī sacīkšu afterpārtijs notika tieši šajā pilsētā - populārajā kokteiļbārā Red Sun Buffet tika sarīkota jestra ballīte, kurā ar vērienu tika sumināts Mairis Briedis.

Viesu vidū bija šī brīža Latvijas labākā boksera tuvākie draugu, fani un atbalstītāji, kuru vidū varēja sastapt arī modeli un savulaik šovā Okartes skatuve iepazīto dziedātāju Lingitu.

Uz apkārtējo fona pievilcīgā meitene izcēlās ar pamanāmu tērpu - melnu, īsu un spožu kleitiņu -, un jauniete vairāku kavalieru pavadībā labprāt pozēja arī fotogrāfam un no sev pievērstās uzmanības bokserim veltītajā ballītē nevairījās.

Vakars tika aizvadīts ļoti pozitīvā un draudzīgā gaisotnē, un par to, lai patīkamā atmosfēra kokteiļbāra telpās valdītu visas nakts garumā, parūpējās dīdžejs Ai-Va, kurš sanākušos viesus priecēja ar ritmiskām melodijām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!