Foto: DELFI

Piektdienas, 19. aprīļa, vakarā viena no skaļākajām ballītēm norisinājās Vecrīgas klubā Mad House, kas vēra durvis jaunā veidolā pēc rekonstrukcijas darbu veiksmīgas pabeigšanas.

Klubs Mad House Vecrīgā darbojas jau kopš 2008. gada, un šajā laikā tur notiekošās ballītes iecienījušas arī daudzas sabiedrībā zināmas personas, kuras tur pulcējās arī populāro saimnieku - uzņēmēja Kaspara Krištopana un bārmeņa Bruno Ivzāna - dēļ.

Pēdējo nedēļu laikā  klubs ir piedzīvojis lielas pārmaiņas - līdz ar Ivzāna pārcelšanos uz Bangkoku arī Mad House komanda nolēmusi uzsākt jaunu dzīvi, prezentējot jauno veidolu un konceptu "Taste it at day / get dizzy at night" (Izbaudi dienā / apdullinies naktī).

"Mad House dienas un vakara interjers būs mainīgs - no gaumīga restorāna dienā tas pārvērtīsies par karstu ballīšu vietu vakarā. Tāpat izveidota pavisam jauna spoguļzāle, kurā tiem, kas nemalkos kokteiļus, tāpat sagriezīsies galva," jauno veidolu raksturo atklāšanas pasākuma organizatore Līva Jaunozola. 

Klubs nezaudēs savu trako ballīšu statusa vietu arī turpmāk, bet pati vieta ir piedzīvojusi lielas pārmaiņas, un līdz ar koncepta maiņu vairāk tiks pievērsta uzmanība apmeklētāju dress code.

Uz pirmo ballīti pēc rekonstrukcijas bija ieradusies arī virkne sabiedrībā zināmu cilvēku - Krištopana sieva Maija Rozīte (abi kopā attēlā), reperis Gacho, Mārtiņš Bondars un Ieva Bondare, Edgars Šneps un Roberts Štelmahers, Jānis Domburs un daudzi citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!