Foto: DELFI

Ceturtdien, 7. februārī, ieskandinot konkursa Eirovīzija 2013 nacionālo atlasi, populārajā Rīgas izklaižu vietā - klubā Just - norisinājās jestra dziesmu konkursa pre-party ballīte.

Pasākumā, ko ballītes organizatori nodēvējuši par "zemo startu Eirovīzijai", ļaujot sevi iepazīt skatītājiem un klausītājiem, ar savām konkursa dziesmām piedalījās arī šī gada nacionālās atlases pusfinālu dalībnieki.

Kuplā skaitā sevi pieteica izdevniecības MicRec pārstāvētie Eirovīzijas dalībnieki - izpildītāji Mārtiņš Ruskis, Antra Stafecka, Sabīne Berezina, LieneCandy, Kristīne Šomase, Marta Ritova un Rūta Dūduma, kā arī grupas 4 vēji un Framest

Tāpat pasākumu apmeklēja arī starptautisko dziesmu autori, no kuriem daži mēroja ceļu no Zviedrijas, Austrijas un Beļģijas.

Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases pirmais pusfināls sāksies jau piektdien, 8. februārī, plkst. 21.15 koncertzālē Palladium, bet sestdien, 9. februārī, par vietu uz starptautiskās konkursa skatuves cīnīsies otrā pusfināla dalībnieki.

Konkursa nacionālās atlases fināls notiks 16. februārī Ventspilī, kur arī tiks noskaidrots, kurš no Latvijas pārstāvjiem valsti prezentēs Malmē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!