Aizvadītajā nedēļas nogalē Jelgavas klubā Tonuss 12. gadu pēc kārtas noritēja skaistumkonkursa Mis un misters Jelgava fināls, kurā par uzvarētājiem tika kronēti Eva Dombrovska un Mārtiņš Birģelis.

Skaistumkonkursa Mis un misters Jelgava 2010 finālā piedalījās desmit jaunieši - stipro dzimumu pārstāvēja Raivis Bušmanis, Mārtiņš Birģelis, Jānis Millers, Kristaps Āns un Rihards Naglis, bet meiteņu konkurencē par skaistākās jelgavnieces titulu cīnījās Natālija Cudzanovska, Eva Dombrovska, Agita Romanovska, Ksenija Korola un Eva Soopa.

Abi reģionālā skaistumkonkursa uzvarētāji 8. aprīlī piedalīsies konkursā Mis un misters Latvija, kas risināsies starptautiskā izstāžu centrā Ķīpsalā, un izdevumam Jelgavas Vēstnesis abi jaunieši pauduši savu sajūsmu par iegūtajiem tituliem.

"Sajūta ir lieliska, jo varu padarīt lepnu savu ģimeni," savus panākumus komentējis Mārtiņš Birģelis, kurš ir Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes students un ikdienā cenšas realizēt savu bērnības sapni - padarīt pasauli labāku.

"Es joprojām nespēju tam noticēt! Konkursam pieteicos, lai pierādītu sev, ka to varu, tā bija cīņa ar sevi, tāpēc liels bija mans pārsteigums, kad saņēmu īsziņu ar tekstu, ka esmu izturējusi atlasi un iekļuvusi finālā," sajūsmu par notikušo nav slēpusi arī skaistākās jelgavnieces titula ieguvēja Eva, kura studē Latvijas Lauksaimniecības universitātē uzņēmumu un iestāžu ārējos sakarus.

Abi uzvarētāji konkursa laikā kopīgi demonstrēja savu talantu, stilizētā dejā Citi mēs demonstrējot abu aizraušanos ar volejbolu, bet par pasākuma apmeklētāju izklaidēm rūpējās skaistumkonkursa vadītāja, talantu šova O!Kartes akadēmija uzvarētāja Samanta Tīna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!