Foto: Mango

Ceturtdien, 21. oktobrī, jaunajā tirdzniecības centrā Galerija Rīga norisinājās Latvijā vēl nebijis pasākums - Playboy ballīte, kas tika rīkota par godu pirmā žurnāla numura latviešu valodā iznākšanai.

Pasākums, kas noritēja jaunā tirdzniecības nama septiņos stāvos, vienkopus bija pulcējis simtiem cilvēku, no kuriem vairums bija ievērojis ielūgumā noteikto dress code - melns ar rozā.

Viesus ar īsām svinīgām uzrunām sveica izdevniecības Dienas žurnāli galvenā redaktore un direktore Inga Gorbunova, kā arī Playboy latviešu izdevuma galvenais redaktors, publicists, dzejnieks un humorists Egils Zirnis, bet par muzikālo ballītes pavadījumu rūpējās grupa Labvēlīgais tips, dziedošās dvīņumāsas Drozdovičas un citi.

Lai viesi neaizmirstu, ka ir ieradušies nevis uz jaunā tirdzniecības centra atklāšanu, bet gan uz Playboy ballīti, neiztrūkstoši bija plakāti ar pirmā latviešu Playboy numura vāka attēlu, uz kura gozējās televīzijas "seja" Anna Rozīte, dažnedažādās vietās izvietots Playboy zaķa simbols, un, protams, arī zaķu kostīmos tērptas daiļavas.

Starp ballītes viesiem plašā skaitā varēja sastapt arī Latvijā pazīstamus cilvēkus - gan šovbiznesa pārstāvjus, gan uzņēmējus un citu jomu darboņus. Playboy zaķus novērtēt bija ieradusies jau par neiztrūkstošu Rīgas ballīšu apmeklētāju jau kļuvusī aktrise un pasākumu vadītāja Agnese Zeltiņa, dziedošais modelis Markus Riva, telekompānijas LNT pārstāvis Niks Volmārs, bijusī dažādu šovu zvaigzne Iveta Feldmane ar vīru, modes māksliniece Šeila, bijusī Latvijas skaistumkaraliene Letīcija Pone ar vīru un daudzi citi.

Starp aktīvākajiem Playboy ballītes viesiem bija modes māksliniece Elita Patmalniece ar draudzenēm - daļu vakara sievietes vadīja, baudot šampanieti, bet vēlāk laidās arī jautrās dejās, bet vakara gaitā sievietēm pievienojās arī partijas Visu Latvijai! līderis Imants Parādnieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!