Foto: Vida Press
Tas, ka ne tikai britu televīzijas šovu zvaigznes, bet arī augstdzimušas lēdijas un džentlmeņi mēdz reizēm atlaist bremzes un pāršaut pār strīpu ar alkohola lietošanu, nevienu vairs nepārsteidz – šīs zemes ļaudis jau neskaitāmas reizes pierādījuši, ka viņi prot ballēties ar tādu vērienu, it kā rītdiena nekad nepienāks.

Cītīga grādīgās dzirdas lietošana bieži vien vainagojas ar aizmigšanu pagalam nepiemērotā vietā, paklupšanu vai kādu neveiklu misēkli. Savukārt īpaši bēdīgi ir skatīties uz daiļavu, kura tā apreibusi, ka vārtās pa zemi.

Vēl jo skumjāk, ja vārtīšanās notiek ne tikai dzēruma pakāpes, bet arī slavaskāres dēļ, un šonedēļ Londonas naktsdzīve kombinācijā ar fotokameru zibšņiem muļķīgi uzvesties pamudinājusi kādu jaunu sabiedrības dāmu, kura nokļuvusi tabloīdu ziņās.

Minikleitā ģērbtā meitene, pamanījusi fotogrāfu, sākusi uzvesties kā aptrakusi – tizlojusies, mēdījusies un visbeidzot arī rāpojusi pa ielu. Medijiem gan pagaidām nav izdevies noskaidrot uzmanības kārās daiļavas vārdu, bet zināms, ka viņa izklaidēties bija devusies kopā ar realitātes šovu zvaigznēm Džordžiu Harisoni un Franu Parmanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!