Ar traku ballīti Ogres klubā Hauze skaistuma konkursa Mis un Misters Ogre 2011 dalībnieki pavadījuši veco gadu. Burziņā viņi ne tikai visu vakaru griezās jautrās dejās, bet arī dalījās savos iespaidos par kopā pavadīto laiku un viens otru apdāvināja.

Vakara gaitā jaunieši veica iekšējo balsošanu, kas gan nenozīmēja, ka kādam šis konkurss jāpamet, bet gan to, ka dalībnieki tika pie šokolādes medaļām un zīmīgiem diplomiem.

Ar vislielāko sajūsmu tika sagaidītas puišu nominācijas - īpašus aplausus saņēma atraktīvais Oļegs Puzikovs, iegūstot titulu Misters Flirts, taču, kad tika pasniegts sportiskā Ralfa Kociņa diploms Misters Presīte, meitenes sajūsmā spiedza un lūdza to nodemonstrēt. 

Par Misteru Harizmu kļuva populārais mūziķis Mārtiņš Grunte, nomināciju Misters Dzelzs Rokas saņēma policists Edgars Rimša, par Misters Gada Poza kļuva fotogēniskais Gunārs Jerļikovs, un nomināciju Misters Motivācija izpelnījās Jānis Rumpis.

Meiteņu nominācijas bija elegantākas un pieticīgākas - par Mis Smaids kļuva vienmēr pozitīvā Juta Jemeļjanova, titulu Mis Labestība ieguva izpalīdzīgā Marina Kuzeļenko un  par Mis Temperaments kļuva Daniela Kārkle.

Kā jau dejotājai un pasniedzējai pienākas, atbilstošu titulu ieguva Ina Bordasova, kļūstot par Mis Dancing Queen, par Mis Personību kļuva erudītā Katrīna Beldava, bet titulu Mis Romantika ieguva sapņotāja Agnese Kalinkeviča.

Konkursa Mis un Misters Ogre tradīcija tikai atjaunota pēc daudzu gadu pārtraukuma, lai novada jaunieši varētu mērķtiecīgi pavadīt savu brīvo laiku. Savu daudzpusību un radošumu konkursa dalībnieki demonstrēja arī Jaungada naktī, organizējot jestras aktivitātes, kas iemūžinātas jautrās bildēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!