Foto: F64

25. oktobra vakarā kinoteātrī Cinamon norisinājās jaunās Džeimsa Bonda jaunākās filmas Operācija: Skyfall pirmizrāde īpaši lūgtajiem viesiem, kā arī tika sumināts titula ”Latvijas Bonds” ieguvējs - aktieris Ģirts Ķesteris.

Pasākums, ko kuplā skaitā apmeklēja arī sabiedrībā zināmas personas, pulcēja vairāk nekā divsimt tirdzniecības parka Alfa un žurnāla Klubs lūgto viesu - atnākuši bija miljonārs Jūlijs Krūmiņš, raidījuma Kinomānija vadītāji Kaspars Zlidnis un Anna Rozīte, Edgars Šneps ar kundzi Ivetu, Linda Abu Meri un dzīvesbiedru Dr. Hosamu Abu Meri (attēlā) un daudzi citi.

Pirmizrādes ballītē Bonda cienīgu atmosfēru nodrošināja gan īpašs vēstījums pie bāra pēc biometrisko datu pārbaudes, gan Bolinger šampanieša degustācija un negaidīti pārsteigumi pasākuma apmeklētājiem pirms un pēc filmas seansa.

Par godu Džeimsa Bonda pirmās filmas piecdesmit gadu jubilejai un jaunākās filmas pirmizrādei pasākuma ietvaros tika sumināts arī t/p Alfa un žurnāla Klubs organizētajā aptaujā noskaidrotais ”Latvijas Bonda" titula ieguvējs Ģirts Ķesteris, kas triumfēja ar astoņu balsu pārākumu.

Savukārt balsojuma trešās vietas ieguvēju Māri Štrombergu no Jura Žagara, kurš ieņēma godpilno otro vietu, aptaujā šķīra vien divas balsis.

Tā kā Ķesteris pats uz pasākumu ierasties nevarēja, balva - īpašais Bonda kolekcijas koferis - aktierim tika pasniegta iepriekšējā dienā, kad jaunā titula ieguvējs apsolīja godam pildīt sev uzticēto aģenta 007 misiju.

"Domāju, balva nonākusi īstajās rokās, jo Ģirta Ķestera līdzību Bondam savulaik, vizītes laikā Latvijā, atzīmēja pat Viņas majestāte Anglijas karaliene Elizabete II," atklāja t/p Alfa vadītājs Zigmunds Vīķis.

Aptaujā, kas ilga nepilnu mēnesi piedalījās gandrīz divi simti respondentu, aizpildot žurnāla Klubs mājas lapā ievietoto anketu.

Lai gan visbiežāk minēto Bondu vidū lielākoties bija aktieri, titula cienīgi vīrieši tika pamanīti arī starp politiķiem (Aivars Lembergs, Nils Ušakovs, Andris Bērziņš), sportistiem (Māris Štrombergs, Sandis Ozoliņš, Edgars Masaļskis), TV cilvēkiem (Māris Grigalis) un uzņēmējiem (Rolands Gulbis, Mārtiņš Bondars).

Foto galerijā: pirmizrādes viesi pozē pie motocikla Honda CRF 450, kas tika izmantots Operācija: Skyfall filmēšanas laukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!