Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas izskaņā viens no krāšņākajiem burziņiem norisinājās rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītajā izklaides vietā – naktsklubā Coyote Fly, kur dažādus sabiedrībā zināmus cilvēkus vienkopus bija pulcējusi Martini ballīte.

Pasākumā, ko vadīja šarmantais aktieris Andris Bulis, dalībniekiem, kuri vēlējās tikt pie iespēja septembrī doties uz Formula 1 posmu Moncas trasē Itālijā, bija jāveic trīs aktivitātes - viņi sacentās galda sacīkšu trasē, auto simulatorā un naktskluba apmeklētāju parakstu pelnīšanā uz krekliem.

Atbalstīt dalībniekus bija ieradušies daudzi sabiedrībā pazīstami cilvēki - hokejists Oskars Bārtulis ar draugu bariņu, skaistumkonkursu rīkotāja Liene Skulme, dziedātāja Elizabete Balčus ar citām dūdiņroka fejām, dziedātāja Laura Raila un citi.

Autosportistu Haralda Šlēgelmilha un Karlīnas Štālas sarūpētos uzdevumus vispārliecinošāk no četriem finālistiem veica Ervīns Simanovičs, kurš Itālijā ne vien noraudzīsies prestižās autosacīkstes, bet arī ar citu valstu pārstāvjiem pacīnīsies par vēl iespaidīgāku balvu - pasakaino sporta auto Porsche 911.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!