Foto: DELFI

Ceturtdien, 11. aprīlī, modes un interjera centrā Podium norisinājās glauns pasākums, kurā jaunāko pavasara/vasaras modes tendenču skati slēgtā burziņā bija ieradušies skatīties veikala pastāvīgie klienti, starp kuriem netrūka arī sabiedrībā zināmu cilvēku.

Pasākuma apmeklētājiem bija sarūpēta plaša izklaidējoša programma - viesiem bija iespēja ne tikai iepazīties ar jaunākajām kolekcijām no Podium veikala, bet arī baudīt kabarē deju grupas priekšnesumu un citas izklaides.

Pasākuma vadīšana bija uzticēta Valdim Melderim, bet modīgo burziņu apmeklēja dziedātāja Elli U jeb Elīna Usova, dejotāji Aleksandra Kurusova, Viola Abramova un Rihards Mailītis (abi attēlā), blogeris Deniss Ševeļovs, dziedātājs Miks Dukurs ar sievu un daudzi citi modes mīļotāji.

Kā jau ierasts, lielu uzmanību pasākuma laikā piesaistīja modes blogeris un modelis Jaroslavs Barišņikovs, kurš šim pasākumam par godu bija uzcirties garos, melnos lindrakos, bet kā aksesuāru izvēlējies blociņu ar mūsu pestītāja Jēzus Kristus attēlu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!