Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas nogalē Salacgrīvā notikušajā festivālā Positivus apmeklētājiem bija iespēja ne tikai klausīties mūziku, bet arī vērot un piedalīties dažādās citās atrakcijās.

Viena no tām bija arī konkurss Kokteilis ar zvaigzni, kur Latvijā pazīstami cilvēki kokteiļus gatavoja duetā ar pieredzējušiem bārmeņiem.

Šajā konkursā skatītāju simpātijas un augstāko žūrijas vērtējumu ieguva bārmeņa Ivara Rutkovska (viņš ir pazīstams arī kā Biezpiens) un aktrises Santas Didžus tandēms.

Tāpat kokteiļu gatavošanas konkursā piedalījās arī Uldis Pētersons ar Lauri Busuli, Inguss Reizenbergs ar Martu Ritovu, kā arī Mārtiņš Rozenvalds ar Ivo Grīsliņu-Grīsli.

Konkursa žūrija, ko veidoja Latvijas Bārmeņu federācijas prezidents Raitis Akerblūms, Rīgas Melnā balzama zīmola vadītājs Ģirts Liniņš un TV raidījumu vadītāja Ketija Šēnberga, vērtēja gan kokteiļu garšu, smaržu, izskatu, gan arī to, cik atraktīvs un atbilstošs bijis dzēriena gatavošanas process.

Kokteiļa radīšanai katram pārim bija ne vairāk par piecām minūtēm laika un kā galvenā sastāvdaļa tika izmantots Rīgas Melnais balzams.

Santu Didžus bija ieradies atbalstīt vīrs Arnis Bikšus, savukārt par Ingusu Reizenbergu īkšķus turēja dvīņubrālis Andris.

Dalībniekus uzmundrināja arī aktieris Andris Bulis, kas festivālu apmeklēja kopā ar ģimeni. Tāpat skatītāju rindās bija redzama blogere Santa Bindemane un citas sabiedrībā zināmas personas.

"Konkursa dalībnieki pārsteidza ne tikai ar asprātīgiem un ļoti pārdomātiem priekšnesumiem, bet arī ar gardiem kokteiļiem. Esmu pārliecināts, ka visus četrus unikālos kokteiļus pavisam drīz redzēsim bāru dzērienu kartēs," par konkursa norisi izteicās Akerblūms.

Video ar uzvarētāju pāra priekšnesumu var noskatīties šeit.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!