Latvijā uz laiku atgriezies pazīstamais mūziķis Gunārs Kalniņš (attēlā pa labi), lai piedalītos īpaša labdarības projekta veidošanā, kas sniedz iespēju talantīgiem bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām uzstāties kopā ar pazīstamiem dziedātājiem, starp kuriem ir arī "dziedošais policists" Nikolajs Puzikovs.

Idejas autore ir festivāla Nāc līdzās organizatore Sarma Freiberga, bet pasākuma muzikālais vadītājs ir Gunārs Kalniņš, kurš speciāli atbraucis uz Latviju no Spānijas, kur jau vairākus gadus dzīvo, lai piedalītos šī projekta veidošanā.

"Gunārs Kalniņš savācis mūs, mūziķus, kopā, lai izveidotu šo lielisko projektu Nāc līdzās Ziemassvētkos. Par viņu varu teikt tikai pašu to labāko - Gunārs Kalniņš ir ļoti labs cilvēks. Man patīk, ka viņš strādā ar šiem īpašajiem bērniņiem un mūs visus iedvesmo. Apbrīnoju viņa uzņēmību," izklaides portālam Mango par sadarbību ar Kalniņu stāsta Puzikovs.

Bez Puzikova un Kalniņa labdarības koncertā piedalīsies arī citas Latvijas mūzikas zvaigznes, tostarp, Jānis Stībelis, Kārlis Būmeisters, Instrumenti, Evita Zālīte, Ilona Bagele, Ieva Akurātere, Zigfrīds Muktupāvels un citi.

Kopā ar māksliniekiem uzstāsies arī vairāk nekā simts bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām, kuri iespēju demonstrēt savu talantu kopā ar pazīstamiem dziedātājiem izpelnījušies kā festivāla Nāc līdzās laureāti.

"Viņi visi ir fantastiski talantīgi bērniņi, kuriem vajadzīgs mūsu atbalsts," stāsta Nikolajs, kurš koncertēs kopā ar trim mazajiem talantiem.

Koncerts notiks 29. novembrī Latvijas Nacionālajā operā, bet uz Ziemassvētkiem to varēs redzēt Latvijas Televīzijā un dzirdēt Latvijas Radio. Koncertā izpildītās dziesmas plānots ierakstīt arī īpašā mūzikas albumā.

Galerijā: mākslinieki kopā ar bērniem un jauniešiem studijā gatavo koncerta repertuāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!