Foto: Privātais arhīvs

Pēc janvāra pēdējā sestdienā notikušā trīs neliešu uzbrukuma ballīšu zvēram Raivim Raspopovam, kurš ir arī kāda Vecrīgas hosteļa ģenerāldirektors, uzņēmums nobažījies par sava bosa drošību. Raspopovam piešķirts miesassargs (abi attēlā), un arī pats ģenerāldirektors apņēmies vairāk strādāt, mazāk tusēt.

Nākamajā nedēļas nogalē pēc incidenta ballīšu zvērs atkal posies uz Just atpūsties, taču hosteļa darbiniekiem bijis nemierīgs prāts. Tā kā pēc kautiņa klubā interneta vidē vairākkārt tika izskanējuši draudi par iespējamiem jauniem uzbrukumiem Raspopovam, hosteļa vadība saprata, ka jārīkojas.

"Valdes kopsapulcē tika nolemts man piešķirt miesassargu uz brīvdienu vakariem. Tā kā Cheapy hostel manu ģenerāldirektora darbu vērtē kā ļoti profesionālu, tika atvēlēti papildus līdzekļi manai drošībai," DELFI Izklaidei atklāj Raspopovs.

Par puiša pavadoni kļuvis muskuļots tēvainis vārdā Renārs, kurš uzreiz sācis darbu, sestdien jau pavadot Raspopovu uz Just.

"Neviens pat nenojauta, ka esmu ieradies ar miesassargu, jo bija norunāts, ka viņš mani piesegs no nelielas distances. Vēlējos redzēt, kāda būs reakcija pēc maniem pagājušās nedēļas izgājieniem.

Taču viss bija kā ierasts. Cilvēki nāca klāt parunāties un piemiņai uzņemt kādu foto. Burtiski neviens nemēģināja uzsākt konfliktu, izteikt tizlas frāzes vai ko citu, kas allaž tusējot ir ierasta lieta," stāsta Raspopovs. Taču vakara gaitā ballīšu zvēram tomēr izdevies izvicināt dūres.

"Sastrīdējos ar vienu no draugiem, ar kuru biju atnācis uz klubu. Tagad abi pat neatceramies, kāpēc starp mums izcēlās strīds, un tas ir tikai loģiski, jo tas notika ap sešiem no rīta, kad ballīte jau bija augstā līmenī.

Atceros vienīgi to, ka nedaudz saķērāmies. Apsargi izveda mūs ārā. Par to pasmējāmies un gājām tālāk atpūsties uz Klondaiku," nedēļas nogales piedzīvojumos dalās zvērs. Taču ballīšu zvērs tomēr nonācis pie secinājuma, ka tusēšanās viņa kā ģenerāldirektora ikdienā ir mazliet par daudz un hosteļa īpašnieks par viņu parūpējies ne bez iemesla.

"Pēc visiem lielajiem piedzīvojumiem esmu apņēmies ierobežot ballīšu apjomu savā nedēļas grafikā. Mani ģenerāldirektora pienākumi ar katru dienu pieaug, sāku atpalikt citos sevi interesējošajos lauciņos," atklāj Raspopovs.

Ballēšanās vietā viņš apņēmies cītīgi apmeklēt deju nodarbības pie Lienes Skulmes, trenēties sporta zālē, sauļoties solārijā un citādi pievērsties veselīgam dzīvesveidam. Retajās klubu tūrēs viņu uzmanīs muskuļotais Renārs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!